Ga naar hoofdinhoud. Begin van de inhoud

Digitaal bezoekersaanbod

Om bezoekers dichter bij de enorme verscheidenheid aan informatie over tentoonstellingen, kunstenaars, kunstwerken en archieven te brengen, ontwikkelde het M HKA diverse applicaties die de complexiteit van de kunst uitdiepen en verhelderen.

Ensembles.org

Een van deze platformen is Ensembles.org, een open en publiek toegankelijk multimediaal webplatform groepeert informatie uit alle lagen van het museum. Via het gratis wifi-netwerk, dat doorheen het ganse museum beschikbaar is, en de QR-codes, kunnen bezoekers steeds bijkomende informatie en extra’s raadplegen. De QR-code brengt de gebruiker rechtstreeks naar de Ensemblebank, maar deze kan ook op een desktop en van thuis uit worden geconsulteerd.

izi.TRAVEL

Indien je graag een frisse neus haalt voor of na je museumbezoek, of als je Antwerpen op een andere manier wil leren kennen, kan je de izi.TRAVEL-applicatie downloaden. Het M HKA biedt drie stadswandelingen aan die je op je eigen tempo kan doen.

Social media

Uiteraard zijn we ook te vinden op de sociale media. We delen beelden, komende activiteiten en het reilen en zeilen van het museum, de tentoonstellingen, de collectie, de kunstenaars en de kunstwerken via FacebookInstagram en Twitter.