Ga naar hoofdinhoud. Begin van de inhoud

Tarieven

Korting enkel op vertoon van geldige kaart.
Prijs Voor wie
€14 Algemeen
€8 65+, 18-25 jaar, groepen vanaf 10 personen, studenten, werkzoekenden, andersvaliden, leden van het NICC, Antwerpenaren, Lerarenkaart, Vrienden van het SMAK, Leden van Museum Dhondt-Dhaenens, Leden van de Vleeshal in Middelburg, Vrienden van De Domijnen in Sittard, Vrienden van Stedelijk Museum in Breda
€3 Voor alle bezoekers tijdens opbouwperioden
Gratis -18 jaar, Museumpas, M HKA Student Pass, Vrienden van het M HKA, Leden van Bedrijvenclub M HKA, Leden van de M HKA Art Circle, ICOM, CIMAM, L’Internationale, pers, Antwerp City Pass, Omnio-statuut of kansentarief, begeleiders van personen met een beperking, leden Koninklijke Gidsenvereniging Antwerpen, The Cultivist, Vrienden van de leden van de confederatie L’Internationale (Museo Reina Sofía, MACBA, MSN, Salt, Van Abbemuseum, MSU, Haus der Kulturen der Welt, HDK-Valand, NCAD, ZRC SAZU, Institute for Radical Imagination, Tranzit.ro, Visual Culture Research Centre, IMMA en WIELS).

Info & reservaties

T +32 (0)3 260 99 90
reservatie@muhka.be

Gratis toegang

GRATIS TOEGANG
M HKAFE en dakterras DI–ZO 11:00–18:00
Collectiepresentaties Gelijkvloers
INBOX en SUPERHOST 5de en 6de verdieping
Bibliotheek DI-VR 11:00-17:00
Wapenstraat z/n, 2000 Antwerpen.
T +32 (0)3 260 99 98
E bibliotheek@muhka.be

M HKA Student Pass

Ben jij student? En snak jij naar een flinke portie hedendaagse kunst? Dan is de M HKA Student Pass echt iets voor jou!

Met je M HKA Student Pass kom je als student, een academiejaar lang, zo vaak je maar wil naar het M HKA. En dat gratis en voor niks.

Die wil ik >

MuseumPASSmusées

Met één pas meer dan 100 Belgische musea bezoeken? Dat kan met de museumPASSmusées. De pas kost 59 euro en geeft een jaar lang toegang tot de vaste collecties van de deelnemende musea in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Tijdelijke tentoonstellingen kan je gratis of met fikse kortingen bezichtigen.

Je kan een museumPASSmusées kopen via museumpas.be of bij ons in het museum.